Máj méregtelenítés - 1 napos PDF Nyomtatás E-mail

Ezzel a módszerrel megszabadulhatsz a májadban felhalmozódott méreganyagoktól.

Rákos betegek megszabadulhatnak a májukban felhalmozódott méreganyagtól, melyek a lebomló ráksejtek toxinjaiból, valamint a tumorellenes készítmények maradék anyagaiból keletkeznek.

Erősen legyengült betegek és cukorbetegek ezt a kúrát ne alkalmazzák!! Ők helyette használják a céklakúrát vagy használjanak méregtelenítő készítményeket pl. Vanamali készítmények.

 

Hozzávalók:

• 100 gr keserűsó (magnézium-szulfát), gyógyszertárban kapható
• 1 nagyobb grapefruit (rózsaszín belű)
• 2 dl hidegen sajtolt extra szűz olivaolaj és máriatövis olaj, lenmagolaj keverék
• 8 dl víz

A nap első felében könnyen étkezzünk, nehezen emészthető ételeket ne fogyasszunk.

Déli 12 órától semmit ne együnk és semmit ne igyunk a kúrán kívül, másnap reggelig.

 

A tisztítás:

A 100 gr keserűsót osszuk el négyfelé.

Az elosztott keserősót 2 dl vízzel  oldjuk fel és délután 4 alkalommal 14, 16, 18, 20 órakor igyuk meg.

Az első adag még nem hajt meg, mivel a szervezet felszívja az értékes magnéziumot. A második és további adagok után bőséges és tartalmas székletünk lesz. Májunk és beleink megtisztulnak az ételmaradékoktól, a máj mentesül a terheléstől, a magnézium pedig elernyeszti, ellazítja. 22 órára a máj és epevezetékek kitágulnak. Ekkor 2 dl olivaolaj, máriatövis olaj, lenmagolaj keveréket(hidegen sajtolt extra szűz)  keverjük össze a grapefruit frissen facsart, szűrt levével és igyuk meg ezt a keveréket Ezután feküdjünk le (reggelig fel se keljünk), hogy a természetes olajhidraulika működjön, és kiszivattyúzza a szennyezett anyagokat. Lehetőleg a jobb oldalunkra feküdjünk, és tegyünk a derekunk alá, a máj magasságában meleg palackot vagy párnát.

Másnap reggel bőven lesz székletünk, pedig előző nap már minden kijött belőlünk. A májból távoznak a lerakódott méreganyagok és bomlástermékek. Ezenkívül kis zöld golyócskák fognak úszkálni a székletünkben (kb.2000 db). Ezek a golyócskák kitines epekövek, melyektől operáció nélkül tudunk megszabadulni.

Laboratóriumi vizsgálatok igazolták, hogy a felületük porózus, belsejükben pedig labirintusok találhatók, melyek kiváló parazita fészkek.

A gyomorfertőzések, fekélyek, toxikus mérgezések, bélpanaszok nem múlnak el máj méregtelenítés nélkül.

A paraziták fészkeiben nem hat sem az immunrendszer, sem a gyógyszer, ezekből a fészkekből bármikor kialakulhat újra a fertőzés. Ilyen fertőzőgócok a vesekövek is melyek csak sárgarépával tűnnek el.

A májtisztítás során nem csak az emésztés javul, hanem a kóros gócoktól és a felgyülemlett epétől és lerakódott méreganyagtól is megszabadulhatunk.

Másnap sokat pihenjünk. Ha szombaton méregtelenítesz, vasárnap pihenhetsz.

 

Belépés



Szavazások

Felkeltette érdeklődését valamelyik tanfolyamunk?
 

Ki olvas minket

Oldalainkat 9 vendég böngészi

Gungl Mónika pszichológus   E-mail: napleany@yahoo.com Web: www.napleany.hu